top of page
Image by R ARCHITECTURE

RAKENNUSLIIKE KOIVU

Nuorekas ja aikaansaava veljesyritys

RAKENNAMME YHDESSÄ ASIAKKAAN KANSSA

Rakennusliike Koivu tarjoaa joustavan ja ammattitaitoisen palvelun kotisi rakentamiseen. Päätyötämme on omakoti- ja paritalorakentaminen, mutta joustava henkilöstömme on toteuttanut rakennushankkeita myös teollisuuden ja korjausrakentamisen parissa.

 

Meille on tärkeää pitää kiinni yhdessä laadituista sopimuksista ja aikatauluista. Henkilöstömme raudanluja osaaminen yhdistettynä asiakaslähtöiseen ajatteluun luo täydelliset edellytykset onnistuneelle rakennusprojektille ja korkealle asiakastyytyväisyydelle.

Ota yhteyttä kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista rakentajaa projektisi toteuttamiseen. 

YHDESSÄ TEKEMINEN

Laadukas yhdessä tekeminen vaatii joustavuutta, joustavuus halua toimivaan yhteistyöhön. Yhdessä tekeminen johtaa onnistumisiin kun jokainen sitoutuu omaan tehtäväänsä

TEHOKKUUS

Tehokkuudessa on aina varaa parantaa, mutta sitä ei tule tehdä laadun kustannuksella.

Hyvä toiminnan suunnittelu ja aikatauluttaminen lisää tehokkuutta. Tehokkaasti ja laadukkaasti tehty työ on palkitsevaa.

REHELLISYYS

Läpinäkyvä ja avoin viestintä on hyvän yhteistyön peruskivi. Luotettava yhteistyökumppani mahdollistaa hyvän ilmapiirin ja keskittymisen olennaiseen

Image by Floris Bronkhorst
Asenne! Asenne kaikkeen tekemiseen kohdallaan. Työntekijät jotka on hymy korvissa ainakun kävi työmaalla.

- Kalle Ojamo
Untitled design.jpg

TUTUSTU KAIKKIIN PALVELUIHIMME

Tehokas, asiantunteva ja joustava toiminta on yrityksemme valttikortti. Kaikkea toimintaamme ohjaa vahva pyrkimys joustavaan ja läpinäkyvään asiakaspalveluun. Suunnittelemme ja toteutamme rakennusprojektit alusta loppuun saakka järkevästi, tehokkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

LUE MEIDÄN YRITYKSESTÄ JA OTA YHTEYTTÄ

Image by R ARCHITECTURE

ASIANTUNTEVAA

Vuosien kokemus erilaisista uudis- ja korjausrakentamisen projekteista takaa projekteillemme hyvän ja laadukkaan lopputuloksen.

TEHOKASTA

Energinen ja aikaansaava henkilöstömme huolehtii, että työmaa valmistuu tehokkaasti ja sovitussa aikataulussa.

JÄRKEVÄÄ

Ollessamme projektissa mukana jo suunnitteluvaiheessa, pystymme yhdessä asiakkaan kanssa valitsemaan oikeat materiaalit ja järkevät työtavat. 

@rakennusliikekoivu
bottom of page