top of page

Meistä

Talonrakentamista asiakaspalvelu ja laatu edellä

Tavoitteemme yrityksen asiakaspalvelussa ovat korkealla: haluamanne kehittyä ja tarjota alan parasta palvelua.

Meille on tärkeää pitää kiinni yhdessä laadituista sopimuksista ja aikatauluista.

Henkilöstömme raudanluja osaaminen yhdistettynä asiakaslähtöiseen ajatteluun luo täydelliset edellytykset onnistuneelle rakennusprojektille ja korkealle asiakastyytyväisyydelle.

Rakennamme taloja yhdessä asiakkaan kanssa.

Rakennusliike Koivu Oy syntyi vuonna 2017, kun rakennusalalle oppisopimuksella kouluttautuneet ja alalla useita vuosia työskennelleet veljekset päättivät perustaa oman näköisensä rakennusyrityksen. Mukaan lyöttäytyi rakennusalalla pitkään toiminut, mutta myös talouspuolen tehtäviin kouluttautunut velimies. Yrityksen ensimetreiltä saakka veljesten näkemys yrityksen toimintamallista on ollut hyvin yhteneväinen: Työ on tehtävä asiakkaan toiveiden mukaan, niin laadukkaasti kuin mahdollista.

 

Mielestämme toimiva keskusteluyhteys tekijän ja tilaajan välillä on paras mahdollinen pohja onnistuneelle rakennusprojektille.

 

Rakennusliike Koivun työautot starttailevat aamuisin Hämeenlinnan sivukyliltä ja suuntaavat rakennustyömaille eri puolille eteläistä Suomea. Elementtien valmistus tapahtuu hallitiloissamme Lammilla, Kanta-Hämeessä. 

5R6A3677.jpg

Palkkalistoillamme on yhteensä 15 työntekijää, yrittäjät mukaan luettuna. Rakennusliike Koivu Oy:ssa jokainen talonrakentaja osallistuu kaikkiin rakentamisen työvaiheisiin. Myös toimistolta suunnataan säännöllisesti vasaran varteen. Tällöin rakennushankkeesta muodostuu koko henkilöstölle selkeä ja johdonmukainen kuva, ja projektit etenevät suunnitellun aikataulun mukaan ilman epätietoisuudesta johtuvaa tyhjäkäyntiä. 

 

Yrityksemme kouluttaa alalle jatkuvasti uusia talonrakentajia oppisopimuskoulutuksella. Jatkuva yhteistyö rakennusalan koulutusyksiköiden kanssa pitää meidät ajan tasalla alan kehittymisestä. Samalla oppisopimuskoulutus ohjaa työnjohtoamme jatkuvaan kehittymiseen. 

bottom of page